Palau Firal de Manresa. 08243 Manresa
938 748 562
info@gestcat.cat

Conveni PROMINERIA

  • Publicat per admin
Establir col·laboracions en tots aquells camps per enfortir el sector miner i auxiliar de la mineria del territori. Participar en taules de debat, reunions i jornades de desenvolupament del projecte així com facilitar assessorament empresarial en mineria pel territori. Enllaç a la seva web:
Llegir més

Conveni Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia

  • Publicat per admin
Treballar conjuntament per contribuir a popularitzar la cultura patrimonial atenent el paper important de la indústria a la Catalunya central en els àmbits del Museu de la Tècnica així mateix col·laborar en les publicacions per ressaltar els valors del territori i la cultura de l’aigua. Enllaç a la seva web:
Llegir més

Conveni PIMEC

  • Publicat per admin
Col·laborar en tots el temes per enfortir el teixit empresarial del territori. Taules de debat, reunions, etc..    Facilitar assessorament en relació a temes  que tractin el desenvolupament empresarial del territori. Enllaç a la seva web:
Llegir més

Conveni Minorisa

  • Publicat per admin
Participar en seminaris i cursos per afavorir la orientació a les necessitats de les empreses. Valorar la viabilitat de projectes d’empresa i d’emprar solucions basades en programari lliure i en el núvol.      Enllaç a la seva web:
Llegir més

Conveni Lacetània

  • Publicat per admin
Col·laborar a l’assessorament de projectes acadèmics i empresarials.   Formar part del jurat d’avaluacions de treballs i projectes.  Sessions de treball, tallers i cursos per afavorir la formació dels alumnes.  Enllaç a la seva web:
Llegir més