Palau Firal de Manresa. 08243 Manresa
938 748 562
info@gestcat.cat

Projectes

2022. Projectes

24 de maig de 2022


V Premis a Iniciatives de Desenvolupament Empresarial de Manresa. Dimarts 24 de maig va tenir lloc la 5a Convocatòria dels Premis, a la sala d’actes del centre tecnològic Eurecat. Es va comptar amb 18 projectes diversos de gènere, però tots amb un punt de tecnologia. Sense ells, aquest programa no seria possible.

Des de Gest!, tenim l’esperança que la viabilitat dels projectes presentats serveixi d’exemple i motivació al conjunt d’emprenedors per portar a bon port les seves idees creadores i incrementar l’activitat empresarial.

En l’apartat de projectes sense activitat iniciada, Cool Video va obtenir el guardó. Apliquen intel·ligència artificial a la creativitat, millorant vídeos i creant contingut pels clients.

En l’apartat de projectes amb activitat iniciada, Showee Smart Wellness S.L. va obtenir el premi. Una empresa dedicat a solucions per la higiene per a persones amb dependència.

Participants i guanyadors dels projectes empresarials. 24/05/2022

2021. Assistència a reunions, conferències, presentacions i visites a entitats

15 de febrer de 2021


Reunió de la comissió de coordinació de la Generalitat de Catalunya (CC). Es debaten temes relacionats amb sanitat (pandèmia Covid 19). Durant l’any hi ha hagut altres sessions informatives relacionades amb la pandèmia.

25 de març de 2021


Reunió amb la presidència de TEXFOR amb el tema dels cursos FP Textil Dual, també hi assisteixen membres d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i professors de l’institut Guillem Catà; matrícules 2021, evolució dels dos cursos i futur d’aquesta formació professional a Manresa.

27 d’octubre de 2021


Visita institucional a l’empresa TEKNIATEST Solutions S.A. Acompanyem la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya (CC), Sra. Rosa Vestit i Villegas. Som rebuts pel CEO de l’empresa, Sr. Josep Alsina, fent una visita molt completa a les instal·lacions d’aquesta empresa capdavantera en el mon de la robòtica i en plena fase de producció en elements destinats a l’automoció per vehicles elèctrics. Acompanyen la Delegada els senyors Josep Sinca i Lluis Font. Es dóna la circumstància que aquesta societat ha estat premiada recentment en els IV Premis d’Iniciatives de Desenvolupament Empresarial.

Visita tecnicocultural a TEKNIATEST Solutions S.A., 27/09/2021

19 de novembre de 2021


Trobada amb PIMEC, “Fòrum per la inversió a les PIMES”. Factor clau enfront de la crisi. Interesant acte al saló d’actes del Palau Firal. Assisteixen en representació de Gest! els senyors Sinca i Sala.

Fòrum per la inversió a les PIMES19/11/2021

22 de novembre de 2021


Tot un nombrós grup de membres de Gest! assisteixen a un acte commemoratiu del grup d’empreses SPIROIDE GEAR GROUP; celebren més de 70 anys d’innovació empresarial.

L’acte es fa al saló d’actes del Museu de la Tècnica. Hi intervé el catedràtic d’economia, professor Sr. Ramon Tramosa.

Tanca l’acte el Sr. Jordi Solernou, alcalde de Sant Joan de Vilatorrada. Condueix l’acte amb gran èxit d’assistents el Sr. Josep Jou Parrot, president del grup. És un exponent d’èxit d’una empresa familiar i d’àmbit internacional.

3 de desembre de 2021


El president de Gest! assisteix a la presentació del pressupost general de la Generalitat de Catalunya per la Catalunya Central. El presenta el conseller d’economia l’ Honorable Sr. Jaume Giró.

2020. Assistència a reunions, conferències, presentacions i visites a entitats

25 de febrer de 2020


Assistència a l’acte d’entrega dels Premis Séquia. Es reconeixen els valors del CAE, i de la Sra. Anna Rotllan per la seva tasca com a impulsora del Certamen Francophonie. Hi assisteixen els senyors Sala i Sinca.

26 de febrer de 2020


Assistència a la presentació a Manresa de la renovada, fa 10 anys, exposició didàctica “Les matemàtiques i la vida“. Es presenta al Museu de la Tècnica i la presideix l’Alcalde de Manresa.

27 de febrer de 2020


Assistència a la sala d’actes d’ALTHAIA, amb motiu de la conferència “ Present i futur de la salut per a tothom“.

28 de febrer de 2020


Assistència a la invitació de la Demarcació del Bages del Col·legi de Metges ens convida a l’acte institucional del seu patró. Presideix el primer tinent d’alcalde de Manresa, Sr. Marc Aloy, i el president del Col·legi de Metges.

30 de setembre de 2020


Visita a les instal·lacions de l’empresa TEKNIATEST SOLUTIONS, en dues tandes de 6 membres. Es tracta d’una empresa molt especialitzada, premiada l’any passat en el III Premi d’Iniciatives Empresarials de Gest!. És una empresa d’alta tecnologia digital per al sector de l’automoció.

2019. Assistència a reunions, conferències, presentacions i visites a entitats

11 de gener de 2019


Visitem el nou Director General d’Aigües de Manresa, Sr. Antoni Ventura. Presentem la nostra associació, parlem de la UCE i de molts altres aspectes relacionats amb les dues institucions. Hi ha una possible col·laboració amb l’actual projecte F.P. Tèxtil Dual, així com de diversos sectors, relacionats amb la Sèquia de Manresa.

8 de febrer de 2019


Presentació de Gest! a la nova Delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central, Sra. Alba Camps, acompanyada de la Sra. Bàrbara Minoves directora dels Serveis d’Empresa i Coneixement.

Presentació de Gest!amb Alba Camps i Bàrbara Minoves, 08/02/2019

1 de març de 2019


A la Cambra de Comerç de Manresa, hi assisteixen el President i el Sr. Vázquez a una conferència del Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Sr. Isidre Gavin.

4 de març de 2019


Assistim a l’entrega dels premis Lacetània a l’espai Plana de l’Om. Presideix el president de la Cambra de Comerç. Es premien uns treballs dels Instituts Guillem Catà i Lacetània.

6 de març de 2012


Assistència del president a l’acte d’investidura com a Doctor Honoris Causa al Dr. Evert Hoek, a la UPC Campus Manresa. Acte celebrat a l’espai de la biblioteca interuniversitària.

13 de juny de 2019


Assistència dels Srs. Vázquez i Sinca al acte d’elecció de la nova presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sra. Silvia Gratacós.

30 de juliol de 2019


Assistència a la Cripta de la Seu de Manresa a un acte cultural presidit per l’alcalde; la Dra. Gloria Ballús presenta les músiques de l’entorn de Sant Ignasi. L’acte revesteix una especial significació per ser el dia del Sant i iniciar-se una nova projecció cap l’any 2022.

11 de setembre de 2019


Assistència a l’ofrena floral commemorativa
dels actes de l’Onze de Setembre
. Hi son presents els Srs. Sinca, Planes i Sarrate.

Ofrena commemorativa, 11/09/2019

16 de setembre de 2019


Presentació de la Càtedra de Simulació de la U-Vic.UCC. Aquesta càtedra s’instal·la a la FUB-U- Manresa. Assisteix el president en representació de Gest!

19 de setembre de 2019


Fem una visita a la recent organització del bufet de consulting financer “F/V”.

4 d’octubre de 2019


Assistim a la presentació d’un nou programa de software “E-Connect”, que pot interessar a un sector important d’empreses del territori. L’acte es du a terme a la seu del CETIM, i ho presenta “Endepro”.

17 d’octubre de 2019


Els associats de Gest! fem una visita turística i cultural a la ciutat de Girona. Fem visites
guiades a l’edifici i exposició CaixaFòrum i a la catedral de la ciutat.

Visita turística a Girona, 17/09/2019

30 d’octubre de 2019


Presentació a l’espai Plana de l’Om de la versió de l’any 2019 de “Diàlegs”. Patrocina Regio7, FUB, UOC, Ajuntament de Manresa i MutuaCat. Hi son presents els responsables d’aquestes institucions.

26 de novembre de 2019


Assistim al primer ple de la nova legislatura de la Cambra de Comerç de Manresa, en la que Gest! queda anomenada nou membre del ple.

5 de desembre de 2019


Presentació de “l’Estudi Econòmic de la Catalunya Central”. L’acte te lloc a la sala de la biblioteca de la Cambra de Comerç de Manresa.

21 de desembre de 2019


En el concert de Nadal d’Ampans al Kursaal,
presidit per la Delegada del Govern i l’Alcalde, se’ns va fer entrega del títol “Amics d’ Ampans”. Va ser un acte molt emotiu.