Palau Firal de Manresa. 08243 Manresa
938 748 562
info@gestcat.cat

Presentació

Unes paraules del nostre president

Carta de presentació

Des dels seus orígens, l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori “Gest!” ha volgut ser un referent eficaç per col·laborar en tots aquells continguts
estratègics que participin en l’enfortiment de l’economia i del teixit empresarial del territori.

Veient les realitats reflectides en aquesta pàgina web, creiem que la nostra dedicació i els nostres anhels queden ben clars, i també els programes de futur que estem convençuts caldrà assolir.

Amb les relacions establertes amb els col·legis professionals, les universitats, altres institucions i empreses; de les que cal destacar la Generalitat de Catalunya, la Delegació i l’àrea d’Ensenyament a la Catalunya Central, l’Ajuntament de Manresa, CEDEM, Cambra de Comerç de Manresa, PIMEC, CONTROL GROUP, entre altres, s’albiren nous propòsits al món de l’emprenedoria i de la innovació que també trobaran sempre en Gest! un bon company de viatge, que de forma voluntària i altruista, pot ajudar a aconseguir el model més adequat d’actuació.

El nostre equip posa els seus coneixements a disposició de la societat per aconseguir totes les millors fites, amb nous enfocaments, actituds dinàmiques i serveis innovadors.

Darrerament el món digital propicia nous medis i continguts, així com altres activitats d’àmbit social i econòmic, en el que estem tenint presència.

S’han signat en el decurs dels darrers anys 30 convenis de col·laboració amb institucions i empreses, que permeten incidir puntualment en aspectes ben concrets de diferents sectors professionals, tècnics i socials.

El grup Gest! s’ha anat completant amb nous membres, fet que permet noves actuacions, algunes de les quals ja són una realitat: Premis a les Iniciatives de Desenvolupament Empresarial, Universitat Catalana d’Estiu, amb subseu a Manresa, refer l’ensenyament F.P. Tèxtil-Dual, acompanyament dels estudis ADE a la F.U.B. i cicle de conferències 3Ct. Val a dir, que alguns d’aquests aspectes han rebut l’estreta participació de l’Ajuntament, CaixaBank, UPC i FUB.

Josep Sinca Cura,
President